Temadag/familiedag med Ninja aktivitet

Lørdag den 8. august på Aktiv Natur Velværes Fitnessplads ved siden af feriekolonien i Bildsø Skov, er der Ninjadag med Per Nygaard fra Ninjaskolen. Prisen for deltagelse er kr. 250 for en hel familie. De der har læst Sjællandske vil vide at Per Nygaard er en særdeles motiveret herre med speciale i at træne børn og unge til selvværd gennem aktivitet og leg. 
Ninja dagen afholdes i samarbejde mellem Aktiv Natur Velvære og Pranahuset i Slagelse.
Om Nija skolen kan der siges:
Per Nygaard underviser til dagligt børn, unge og voksne i Karate, Kick-boxing og Tai Chi, og mener at der er et stærkt behov for, at alle børn kommer væk fra computerskærmene, og ud og røre sig. Ninja skolen er indrettet på et nedlagt landbrug med diverse træningsfaciliteter. Skolen er for træning af alle børn og unge gennem Ninja-leg med voksne, der har fokus på udviklingen af disciplin, mod og selvværd i trygge rammer I en sjov og hyggelig atmosfære.
Træningen foregår gennem leg og diverse øvelser af forskellig sværhedsgrader. Såsom balance og armgang. Klatring, hop og spring. Træning af koordinering ved jonglering med stave og sværd af træ. Samt præcisionstræning med bueskydning og kastestjerner af gummi.
Børnene bliver ikke presset til øvelserne, men bliver motiveret gennem leg.
Alle pattedyr lærer gennem fysisk leg, fordi det er den hurtigste og mest motiverende måde at lære på. Ninja-legen rummer også hemmeligheder og mystik, som fremmer fantasien hos børnene. Og som kan sende computerspil ned på en andenplads.
Som Ninja træner man også sin tålmodighed og sin behovsudsættelse. Det vil sige, at man lader andre komme til og blive hørt. Og man glæder sig over andres succes, og ikke kun selv vil ses og høres. Dette foregår gennem forskellige gemmelege, hvor børnene skal snige sig lydløse rundt og samtidig løse en fælles opgave. Samt forskellige holdopgaver, blandt andet en forhindringsbane, som alle på holdet skal gennemføre.
Med dette program regner vi med at kunne få de børn i gang med en fritidsaktivitet, som ikke allerede er ude i foreningslivet. Vi kan stimulere børnene, så lysten til fysisk leg overstiger stillesiddende leg. Overvægtige børn kan få mod og lyst til at begynde på en sportsaktivitet. Og sidst men ikke mindst, give børnene et nyt og større netværk.
Tilmelding til 58521734 – eller mød blot op. 
Med venlig hilsen
Sven Heiner
formand Aktiv Natur Velvære Bildsø Skov og Strand