Nyt fra klub Stjernen

Så er klubben startet op igen efter en dejlig sommer. 1. klubdag var tirsdag d.09.09.2014
Vores åbningsdage er tirsdage og onsdage mellem kl. 14.00 og 21.00, for børn og unge fra 3. klasse til det 18. år fra de 3 sogne, Havrebjerg, Hejninge og Kirke Stillinge.
Der er 2 gratis prøvegange, derefter koster det 300,- kr for en sæson pr. barn, dette er uanset indmeldelsestidspunktet. Enkeltbesøg efter prøvegangene koster 15,- kr.
Indmeldelsessedlen kan printes ud på vores hjemmeside www.klubstjernen.dk eller hentes i klubben. Sedlen og penge afleveres på samme tid i klubben. Klubben er et fristed og ikke en pasningsordning, det vil sige, at er man udenfor klubben, er det på eget ansvar. Klubben er på frivillig basis, så vi i bestyrelsen er meget afhængige af forældrehjælp, eller hjælp fra anden person over 18 år i familien, så vi håber meget på, at man vil være behjælpelig med i løbet af sæsonen at tage et par vagter pr. barn, man har indmeldt.
Der vil løbende være aktiviteter i klubben eller ud af klubben i form af gameraften, svømmehal, bowling, biograf eller andet.
Disse aktiviteter er KUN FOR MEDLEMMERNE.
Noget, der ligger fast, er vores julebanko. I år er det tirsdag d. 16.12.14 kl. 18.00. Opslag til de forskellige aktiviteter vil varsles ca. en måned før, så følg med på vores hjemmeside, på Facebook samt på skolen. Klubben holder generalforsamling lørdag d. 31.01.2015 kl. 17.00. Se opslag i 2sogne start januar 2015. Klubben glæder sig til endnu en sæson med glade dejlige børn i klubben.
På bestyrelsens vegne Dorthe Gliese

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *