Hyggeklubben i HUSET fik en god start

Hyggeklubben i HUSET i Kirke Stillinge, fik en rigtig god start. Det er nu 3` gang vi mødtes og vi har det bare så hyggeligt sammen – se billederne fra vores hyggestund.
Vi glæder os til de næste mange torsdage – der er også plads til dig, så måske vi bliver endnu flere!
Vi har fundet vores kreative gener frem igen så der skal hygges og vi skal have gang i diverse håndarbejder, som måske har ligget lidt stille i sommer. I vores område er der mange kreative sjæle, som laver flere forskellige slags håndarbejde. Derfor har vi nu et samlingssted, hvor interesserede kan mødes, sludre og udveksle gode ideer, lave håndarbejde sammen – og fremfor alt, hygge sig sammen.
En kreativ klub, en strikkeklub – kald det hvad I vil – et sted hvor man kommer med sit håndarbejde i tasken for at lave noget og for at være sammen med andre med samme interesse.
Vi har fået stillet Husets lokaler til rådighed hver torsdag formiddag fra 10.00 til 12.00 og vi mødes fortsat hver torsdag i dette tidsrum.
Det er HUSET, Bildsøvej 74C, indkørsel ved Stillingehallen og til højre.
Der behøves ingen tilmeldinger på forhånd, pak dit håndarbejde i tasken – og mød op – der er god plads til flere i hyggeklubben.
Vi ses,
Se et par billeder fra en torsdags hygge, klik på billederne eller på slide show:
[nggallery id=75]