Landsbykoret

Hvem er Landsbykoret?

Landsbykoret er et blandet kor på ca. 40 medlemmer.

Koret blev startet i november 1988 af Karin Eklund Jensen som korleder. Siden 1998 har Charlotte Nielsen ledet og inspireret koret. Charlotte Nielsen er er organist i Hejninge og Kirke Stillinge kirker og leder blandt andet kirkens børne- og voksenkor. 

I Landsbykoret lægges der vægt på at have det rart sammen og opleve glæden ved at synge. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage, men det gør det lettere, hvis du kender lidt til noder. Koret har ingen optagelsesprøve, dog skal man kunne synge rent.

kor1

Hvad synger vi?

Koret synger flerstemmigt, 3-5 stemmer, og repertoiret er alsidigt: underholdning, højskolesang, lettere klassiske værker, rytmiske satser og andet godt.

I sæsonen 2023-24 skal vi blandt andet synge: En yndig og frydefuld sommertid,  Kringsatt av fiender, Mandalay, Gabriellas sang, Lyse nætter og I skovens dybe stille ro. Hertil kommer julesange og julesalmer til julekoncerten.

Korsæson

Landsbykorets sæson går fra september til påske, og vi øver hver tirsdag aften kl. 19.00-21.15 i Kirke Stillinge skoles musiklokale. 

Derudover optræder koret ude af huset ca. 2-4 gange om året: ”Vi synger julen ind” i Stillinge kirke en søndag i advent og endelig har vi den traditionsrige forårskoncert før påske i kirken med efterfølgende kaffe-/kagebord i Forsamlingshuset.

Tager landsbykoret ud og synger?

Landsbykoret har deltaget i kortræf og i Sct. Hans aften på Liselund. Ligeledes har vi sunget ved arrangementer i kirker i nabolaget. Det giver en god afveksling i vores program, og det giver os mulighed for at vise det, vi har øvet os i.

Vil du være med i Landsbykoret?

Lige nu har vi plads til flere basser og sopraner, men hvis du ikke ved hvilken stemme, du har, vil vi gerne høre fra dig alligevel.

Du er velkommen til at synge med et par tirsdage for at se om Landsbykoret er noget for dig.

kor

Kontakt:
Formand John-Erik Nielsen tlf. 52 58 71 34

johneriknielsen54@gmail.com

Korleder Charlotte Nielsen tlf. 20 16 31 53
ch.nielsen@outlook.dk