Strandens fodterapi – en lokal virksomhedsprofil

Mit navn er Stine Hybler. Jeg er 57 år og flyttede til Vestsjælland i 1980. I 1997 købte jeg en sommerhusgrund på Dybkærvej 32. Det er her, jeg nu har åbnet en lille privat fodklinik ved navn ”Strandens fodterapi”.
Jeg blev uddannet til Statsautoriseret fodterapeut i 2014 efter primært at have arbejdet som laborant og pædagogmedhjælper i en lang årrække. Jeg syntes, tiden var inde til at prøve noget andet og måske endda blive selvstændig. Uddannelsen tog 1½ år og forgik på Fodterapeutskolen i København.
Mit ønske er at skabe en klinik, hvor det er både rart og givtigt at komme. Der vil være god tid til hver behandling og fokus på vejledning og forebyggelse.
Mine behandlingstilbud vil omfatte alle former for fodterapeutiske behandlinger. Derudover tilbyder jeg lidt wellness i form af en dejlig afslappende og varmende paraffin- behandling samt en god kop kaffe.
Jeg har et lille udsalg af blandt andet en god fodcreme, Hvidekim olie creme, der kun forhandles af fodterapeuter, samt tentoes sokker. Jeg ville også rigtig gerne lave indlæg til sko, men det kræver lidt flere maskiner, så måske på et senere tidspunkt. Om mig selv som person kan jeg fortælle at min mand Kristian og jeg er meget glad for vores lille hund, der hver dag sørger for, at vi bliver luftet langs stranden. Derudover er jeg glad for forskellige former for håndarbejde. I øjeblikket er det ponchoer og tasker, der har min interesse, så måske jeg lige har noget hængende, du kan bruge. Derudover er jeg glad for musik, en god bog og solskinsvejr.
Mit helt store projekt har dog været at bygge mit eget hus. Jeg startede i 2002 og blev med familiens og venners hjælp færdig ca. 10 år senere. Det er blevet, synes vi selv, et både smukt og dejlige halmhus. Imidlertid kom vi til at mangle plads og byggede derfor i sommeren 2014 et mindre bjælkehus, og det er her min lille men hyggelige klinik holder til.
Mine åbningstider vil altid være efter aftale. Pensionister kan søge om tilskud fra kommunen i form af et helbredstilskud.
Velkommen til Strandens fodterapi.
Ring for at bestille tid på Tlf. 25 53 19 20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *