Små kunstnere fra Stillinge Skole udstiller i Røde Tårn

Børnekunstudstillingen løber fra d. 10. april – 10 maj 2015, og der er gratis adgang for alle.
En lille gruppe elever, fra 0. kl – 3. kl. på Stillinge Skole laver hver uge en masse skønne og kreative billeder. Et lille udvalg af disse billeder er lige nu en del af en større børnekunstudstilling i Røde Tårn, Slagelse. 
På skolens kreative-fagfordybelseshold bliver malet med akryl, akvarel, tegnet, klippet, limet og formet. De forskellige artet opgaver gør, at de får en bred forståelse for materialer og teknikker inden for billedfremstilling. Billederne de laver er både plane, er rummelige og også en kombination af begge. Målet er at give eleverne mulighed for at udtrykke sig gennem det visuelle medie, de vil derved også opnå en forståelse for alle de indtryk vi dagligt får fra billedmediet generelt. 
Eleverne arbejder altid koncentreret og har gang i flere forskellige billeder på en gang. De er rigtig dygtige til at hjælpe hinanden, og derved får de selv reflekteret over egen læring. De formår at sætte deres eget præg på alle billeder, og stoltheden er ikke til at skjule” siger billedkunstunderviser Anne Dorthe Veise om sit hold.
Det er tredje gang at Børnekunstudstillingen finder sted i samarbejde med Billedkunstlærerforeningen, Kreds 6 og Slagelse kommune. 
Udstillingen rummer billeder lavet af nogle af kommunens børn og unge.