Picnickoncert den 2. august og Strandfestival den 3.-4. august

Årets picnickoncert, som afholdes af Hejninge-Stillinge Lokalråd, afholdes fredag den 2. august kl. 18 på fodboldbanen ved Stillingehallen.

Arrangementet starter med en lille times trommeshow leveret af Masterdrummer Sylvester Agbedoglo fra Vest Afrika. Han vil medbringe masser af forskellige trommer, og alle, der har lyst, får mulighed for at prøve at slå på tromme.

Klokken 19.30 kommer partybandet Starscream på scenen. Bandet består af 5 musikere, som spiller hits og klassikere fra Beatles, Phil Collins, Thomas Helmig, Kim Larsen m.fl.

Sidste år blev fyrværkeriet aflyst på grund af tørken. Klokken 22.00 vil der, hvis forholdene tillader det, blive et stort festfyrværkeri.

Der er således lagt op til en festlig aften med forhåbentlig mange gæster fra land, by og strand. Picnickurven medbringer du selv, drikkevarer købes på pladsen.

Picnickoncerten er startskuddet til årets Strandfestival, som arrangeres af en styregruppe bestående af lokale og Slagelse Kommune. Du kan se program og få informationer om arrangementet på strandfestival.dk