Nyt fra Stillinge Plejecenter

Stillinge Plejecenter håber, at alle har haft en rigtig dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år.
Her på hjemmet har alle haft det dejligt med hygge sammen med personalet.
I december havde vi den første dansetime i erindrings-dans, det var en rigtig dejlig oplevelse for vores ældre og pårørende samt personale. Der vil blive danset onsdage i det nye år, og der sluttes med et afdansningsbal.
Har I lyst at deltage, så kan I se datoerne i bladet, samt KONTAKTE Hanife eller Anna Katrine fra Syrenhuset, det er de 2 dansepiger, der står for denne aktivitet.
Vi vil i starten af det nye år gå igang med at planlægge sommerfest, sommerhusferie samt andre faste aktiviteter, så man allerede nu kan sætte kryds i kalenderen. 
Desuden vil der være foredrag, banko, ture ud i det blå og fester, som vi håber, pårørende og de ældre i byen vil deltage i.
Vi vil her på årets sidste dage takke alle for en god indsats i 2015. Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer alle. Håber alle er klar til at kæmpe videre i 2016.
En stor tak til venneforeningen for de 2 flotte slikkurve vi fik til jul.
En tak skal også lyde til vores frivillige i sjov motion, de er med til at gøre en forskel for vores demente. Vi glæder os til jeres fortsat arbejde i 2016.
Vi er ved at få vores hjemmeside klar med cykling uden alder. Hvis nogen vil deltage, må I meget gerne kontakte Stillinge Plejecenter
Vores venneforening starter med til loppemarked i februar 2016.
Mange hilsner og godt nytår Stillinge Plejecenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *