Nyt fra Stillinge IF

Stillinge IF – gymnastik søger trænere
Trænerne til Troldungerne i alderen 1-4 år søger et par friske og hjælpsomme M/K’e fra 8.-9. klasse. Tidpunkt: Mandage kl.16.30-17.30, med start snarest mulig. Dette er på frivillig basis, men du får lidt lommepenge, når sæsonen er slut. Den slutter til gymnastikopvisningen d. 22. marts 2015
At være hjælpetræner kan være godt at kunne skrive på dit CV, når du skal til at søge job. Vi ser frem til at høre fra lige netop dig, som synes, at det er vigtigt med motion, også for de helt små.
Henvendelse til Dorthe Gliese på tlf. 20783086

Stillingeløbet 2015?
Hvorfor ikke? Skal vi ikke have vores eget Stillinge-Løb? Mål og start kan måske være i Bildsø Skov. Vi finder en rundstrækning på 5 km, så kan man løbe 5, 10 eller 15 km alt efter ens formåen.
Hvad kræves der? Lidt sponsorer til præmier og betaling af diverse udgifter som f.eks. PR, de nødvendige tilladelser, hjælp på løbsdagen og afmærkning af ruten samt… Det kan også være et duathlon, så skal man foruden at løbe også svømme i Storebælts bølger…
Ovenstående er noget forenklet, men er du frisk og synes, at det er en god idé, så vil Stillinge IF gerne stå som arrangør af en sådan begivenhed. Det kræver blot, at vi nedsætter et lille udvalg – og til det udvalg kræves der en håndfuld personer, som ikke behøver at have nogen tilknytning til Stillinge IF. Jeg er klar – så mangler der kun 4!
Hvis du synes ovenstående lyder spændende, så skriv til nf@stillingeif.dk eller ring på tlf. 60673342. Jo hurtigere, jo bedre. Du er også meget velkommen til at skrive, hvis du bare synes, det er en god eller dårlig idé, eller hvis du har gode forslag til sådan et arrangement.
Arne Olsen
Næstformand Stillinge IF

Træner til motions-dame søges
Træner til motion-dame onsdage kl 15.30- 16.30 søges stadig.
Det er et stort ønske, at vi finder en træner til dette hold. Så vores bøn er, om du vil hjælpe Stillinge IF med at finde en? Det kan være dig, din nabo eller en anden, som har erfaring med at undervise i motion.
Henvendelse til Dorthe Gliese på tlf. 20783086.

Webmaster til Stillinge IF søges
Går du rundt med en lille webmaster i maven? Og kan du tænke dig at stå som chef for at skabe og vedligeholde en flot og informativ jemmeside, som vil komme brugere af Stillinge IF og borgere i lokalområdet til gode – så har du chancen nu. Du får vide rammer indenfor mulighedernes grænser, så du kan teste dine kreative evner af, uden at nogen står og ånder dig i nakken.
Er du frisk på denne lille udfordring, så kontakt undertegnede på nf@stillingeif.dk eller tlf. 60673342. Har du evt. bare en god idé til ovenstående, så er du også meget velkommen.
Arne Olsen
Næstformand Stillinge IF