Nyt fra “Sommerfuglen” i Havrebjerg

unnamedSå er vinteren endelig forbi, og vi går mod lysere tider. Vi har dog her i Sommerfuglen haft en dejlig vinter med masser af indendørs aktiviteter, som “mini klub” Hvor de ældste har lært om bogstaver. Temauge om farver, hvor hver dag havde en farve, f.eks. blå dag, havde vi blåt tøj på og limede paptallerkenfisk på blåt karton. Samt masser af julehygge i december og unnamed (1)fastelavns fest i februar.

Nu da foråret er over os, er vi begyndt at være mere ude, vi spiser frokosten i det fri og nyder vores cykelture på ladcyklerne. 
Næste temauge handler om naturen og naturfænomener, så skal vi ud i skoven og opleve naturen helt tæt på, vi skal også finde sten som vi efterfølgende maler. Samt snakke om vejret (sol, skyer, regn osv.)
Målet med denne uge er, at børnene skal opleve, at naturen er spændende -at det er sjovt at lege i naturen, at udforske og undersøge den samt føle glæde ved at være i den. Simpelthen at opleve naturen.

Da påsken også nærmer sig, producerer vi påskeæg og kyllinger i stor stil. -Børnene elsker at være kreative med lim, saks og maling, og mon ikke også påskeharen gemmer lidt æg i haven inden påskeferien?
Til sommer stopper et par af vores store børn, da de skal videre i børnehave. Derfor har vi helt ekstraordinært ledige pladser i Sommerfuglen! Vi har åbent for tilmelding allerede nu. 
Så er der bare tilbage at ønske alle en rigtig god påske!
Mvh. Lea og Stian i Sommerfuglen 🙂