Hyggegruppen i HUSET

HyggegruppeHyggegruppe2Vi mødes hver torsdag formiddag. Vi glæder os til vores torsdage – det er hyggeligt at være sammen med andre fra lokalområdet. Vi er efterhånden en godt sammentømret gruppe kvinder men, der er også plads til dig, og vi vil meget gerne være flere!
Vi har fundet vores kreative gener frem, så der bliver hygget og vi skal have gang i diverse håndarbejder, som måske har ligget lidt stille i fridagene omkring jul og nytår. I vores område er der mange kreative sjæle, som laver flere forskellige slags håndarbejder. 
Derfor er vi glade for at have et samlingssted, hvor interesserede kan mødes, sludre og udveksle gode ideer, lave håndarbejde sammen – og fremfor alt hygge sig sammen over en kop kaffe. En kreativ klub, en strikkeklub – kald det, hvad I vil – et sted, hvor man kommer med sit håndarbejde i tasken for at lave noget og for at være sammen med andre med samme interesse. Du behøver ikke at være en “ørn” til det, vi hjælper hinanden, giver gode ideer til hinanden, og snakken går lystigt undervejs.
Vores lille lokale forening holdt også en dejlig julefrokost i december måned.
Vi har Husets lokaler til rådighed hver torsdag formiddag fra 10.00 til 12.00 og vi mødes fortsat hver torsdag i dette tidsrum. Det er HUSET, Bildsøvej 74C, indkørsel ved Stillingehallen og til højre.
Der behøves ingen tilmeldinger på forhånd, pak dit håndarbejde i tasken – og mød op – der er god plads til flere i hyggeklubben. 
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte
Lis Nielsen på mobil 21606687