Hjertestartere i Lokalområdet

hjertestartere 1Klik på billedet, så er det til at læse!
Der er rigtig mange hjertestartere placeret over hele Hejninge og Stillinge området. Lokalrådet har gennem lokale sponsorater, arrangementer m.v. skaffet midler til at indkøbe og opsætte et antal hjertestartere der altid er tilgængelige for borgerne. Disse er placeret ved Min Købmand Næsby Strand, Min Købmand Stillinge Strand, Trelleborg friskole i Hejninge og Stillingehallen. Hjertestarterne må ikke sidde i direkte sollys og er derfor ikke alle steder lige iøjefaldende, men læg mærke til skiltningen på stedet.

Der er hjertestartere flere steder i lokalområdet blandt andet på Stillinge Plejehjem og Vikingeborgen Trelleborg, disse er dog mindre tilgængelige udenfor åbningstider.
Lokalrådet har omdelt kort hvorpå placeringen er indtegnet. Her er også angivet en række nyttige og vigtige telefonnumre. Kortene er sponsoreret af en lokal erhvervsdrivende der støtter dette lokale initiativ – HJ HUSE, Bildsøvej 106.
Det lokale erhvervsliv i området, Vikingeborgen Trelleborg, lokale gallerier m.v. har alle kortene liggende, Lokalrådet er taknemmelige for den store støtte alle giver ved de mange lokale initiativer der sættes igang.