Er du tilmeldt?

Har du husket at tilmelde dig – ellers, skynd dig!
Lokalrådet tilbyder dig et fantastisk spændende foredrag, beboermøde og en god frokost!

Lørdag d. 7. marts 2014 kl. 10.00. Mødet holdes i HUSET, Bildsøvej 74 C.
Program:
Kl. 10.00 – pris: 50,- kr.
Forrygende foredrag med tidligere medlem af Frømandskorpset og Siriuspatruljen Jack Hindborg.
Tilmelding på 2sogneformand@gmail.com nødvendig.
Kl. 12.00
Beboermøde med følgende dagsorden:
1. Valg af dirigent.
2. Formandens beretning.
3. Kassererens beretning.
4. Indkomne forslag.
5. Valg af Lokalråd og suppleanter (valg af stemmetællere).
6. Valg af revisorer
7. Eventuelt
Overrækkelse af Lokalrådets Årspris.
 Kl. 13.00
Frokost, hvor tilmelding er nødvendig på 2sogneformand@gmail.com.
Sidste frist for tilmelding til foredrag og frokost er søndag d. 1. marts.

Foredrag med Jack Hindborg
Lørdag d. 7. marts 2014 kl. 10.00 i HUSET, Bildsøvej 74 C, Kr. Stillinge
Du kender ham sikkert ikke, han har i mange år levet i det skjulte, hvorfra han i perioder har betragtet pirater og terrorister gennem kikkertsigtet på en langtrækkende riffel af svær kaliber.Han startede i Forsvaret i 1985, og fra juni 1987 til februar 1991 var han tilknyttet Siriuspatruljen, med adskillige ture over indlandsisen, og udstationering i 9 måneder alene med sin makker, så højt mod nord at de nærmest agerede grænsevagter mod Rusland. I februar 1991 blev Jack tilknyttet Søværnets Frømandskorps, hvor han virkede indtil august 2005. Det var i denne tjeneste, han i perioder betragtede andre gennem et kikkertsigte.Det var også her han i slutningen af tjenesten, blev 7. mand i en 6-mands deling i Irak, hvor han bl.a. var chauffør. Det er normalt chaufføren, der får den første fjendtlige kugle, og Jack var den ældste og kunne derfor bedst undværes.
Det er også Jack – der med et varmt glimt i øjet – påstår, at B.S. Christiansen er en slapsvans, fordi han kun er blevet skudt  én gang, og det var endda under en øvelse. Jack er altså en af bare 3 danskere, der både har oplevet Grønland fra sin barske side i Slædepatruljen SIRIUS og det yderst aktive liv i Søværnets Frømandskorps. Han har en indgående og humoristisk tilgang til de kontraster og udfordringer, som så forskellige oplevelser giver.
Gå ikke glip af en fantastisk spændende lørdag formiddag, tag i HUSET og hør røverhistorier fra et sjældent spændende liv – det koster kun en flad 50’er – tilmelding til
2sogneformand@gmail.com er nødvendig.