Hjertestartere

hjertestartere 1

Klik på billedet, så er det til at læse!
Der er rigtig mange hjertestartere placeret over hele Hejninge og Stillinge området. Lokalrådet har gennem lokale sponsorater, arrangementer m.v. skaffet midler til at indkøbe og opsætte et antal hjertestartere der altid er tilgængelige for borgerne. Disse er placeret ved Min Købmand Næsby Strand, Min Købmand Stillinge Strand, Trelleborg friskole i Hejninge og Stillingehallen. Hjertestarterne må ikke sidde i direkte sollys og er derfor ikke alle steder lige iøjefaldende, men læg mærke til skiltningen på stedet.

Dag`li Brugsen i Kirke Stillinge har opsat hjertestarter – du finder den ved siden af pengeautomaten ved OK benzin og ligeledes har Kelstrup Forsamlingshus også opsat hjertestarter.
Privat er der opsat hjertestarter ved grundejerforeningen Engtoften som befinder sig på adressen Lindesværmervej nr. 4, hvor den er ophængt til højre for hoveddøren og belyst efter mørkets frembrud. Der er opsat et skilt på deres garage, så man kan se, hvor den er.
Disse hjertestartere er ikke med på kortet da de er opsat efter dette er trykt

Der er hjertestartere flere steder i lokalområdet blandt andet på Stillinge Plejehjem og Vikingeborgen Trelleborg, disse er dog mindre tilgængelige udenfor åbningstider.
Lokalrådet har omdelt kort hvorpå placeringen er indtegnet. Her er også angivet en række nyttige og vigtige telefonnumre. Kortene er sponsoreret af en lokal erhvervsdrivende der støtter dette lokale initiativ – HJ HUSE, Bildsøvej 106.
Det lokale erhvervsliv i området og Vikingeborgen Trelleborg har kortene. Lokalrådet er taknemmelige for den store støtte alle giver ved de mange lokale initiativer der sættes igang.

Se også hjertestartere på  www.hjertestarter.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *