Stillinge aktivitetspark

01

Grundejerforeningen Stoukærgaard og Hejninge – Stillinge Lokalråd har indledt samarbejde om etablering af et aktivitetsområde, på grundejerforeningens fællesareal midt i Kirke Stillinge – Solvænget. Det er et stort fællesareal hvor ideen er at skabe et centralt, rekreativt rum til socialt samvær med fællesaktiviteter for borgere i alle aldre. Her skal være plads til fysisk udfoldelse, leg og spil, hyggestunder og fællesskabsfølelse. Parken er ikke kun for medlemmerne af grundejerforeningen, men også for byens øvrige borgere, resten af sognet og kommunen samt ikke mindst sommerhusgæster og turister – Grundejerforeningen stiller arealet til rådighed for alle og håber at alle således vil være fælles om at varetage områdets tarv.

IMG_1728

Vi forventer ikke hele aktivitetsparken realiseret år 1, men forventer et etableringsforløb over en årrække. Vi betragter derfor planen for området som en dynamisk plan, der skal tilpasses under etableringen, afhængig af de ressourcer der er til rådighed samt de input og erfaringer vi drager undervejs.

Første etableringsaktivitet var tilplantning af frugthaven hvor en stor skare af energiske beboere mødte op lørdag den 15.november 2014. Lørdag den 11.april 2015 mødtes lokalrådsformand og næstformand med 2 frivillige der investerede en hel lørdag for projektet. Der blev gravet ud til fliseareal, bålplads og petanquebane. Slagels Kommune har sponsoreret et beløb til indkøb af stabil, grus, fliser m.v. og det lokale entreprenørfirma John Jensen, sponsorerede gravemaskiner, lastvogn m.v.
Der bliver lagt mange frivillige kræfter i realiseringen af projektet!

Her finder du en række billeder fra aktivitetsparken.

Plan aktivitetsparken

Den foreløbige plan for aktivitetsparken (klik på billedet for læsevenlig størelse)

plan aktivitetspark

Arbejdsgruppen

Arbejdsgruppen består af repræsentanter fra grundejerforeningen Stoukærgaard og lokalrådet for Hejninge og Stillinge sogne:

Karen brøndel
Lis Nørskov Nielsen
Lars Emde Poulsen
Ib Jensen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *