Gallerier & brugskunst

I lokalområdet har vi flere spændende gallerier og butikker med brugskunst – kunsten blomstrer i Stillinge og hejninge Sogn. Er du interesseret i kunst, er der mulighed for besøg. Blandt de lokale kunstnere kan vi nævne følgende:

Gitte Levin, hører til ved Kongsmark Strand. Arbejder med malerier som spænder lige fra portrætter og blomster til mennesker i forskellige sammenhænge.

Besøg Gitte på Ællingevej 11, men ring på telefon 56325544 for aftale.
Kig ind på www.gittelevin.dk og se hendes billeder.

Branca Lugonja, er glaskunstner. Branca laver spændende glas indenfor mange forskellige genrer og spænder lige fra specialdesignede håndvaske, fade, skulpturer til smukke glasperler.
Branca og hendes mand arbejder begge i galleriet/værkstedet, som holder åbent fra onsdag til fredag mellem kl. 13.00 og 17.00, samt i weekends.
St. Galla, Strandvejen 119, Hejninge. Telefon 78867037
Besøg hjemmesiden www.stgalla.dk

Susanne Hvitnov, arbejder fortrinsvis med akrylbilleder. Der er farveglæde, underfundige fantasifulde dyr samt fuglebilleder.
Atelier er åbent efter aftale.
Se mere på www.galleri-hvitnov.dk

Marie Ege – Lys og design. Disagervej 9, Øster Stillinge.
Kæmpe udvalg i levende lys, stager, brugskunst og servietter. Kom og få inspiration til værtindegave og til hjemmets hyggestunder.

Galleri Scheel, er en oplevelse i kunstnens og kunstnerens verden. Se kunstneren arbejde i hendes atelier og besøg butikken for brugskunst og specialiteter. Oplev billedkunst, skulptur, keramik og glaskunst. Besøg også kunstcafeen.
Krænkerupvej 69, Havrebjerg.
Telefon 58268910 / 25397540

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *