“HUSET”

Hvad er Stillinge “HUSET”

Stillinge fritids- og kulturhus, i daglig tale kaldet “HUSET”, er en realitet. Den 2.marts 2011 gik arbejdet i gang og denne dag blev det første spadestik taget.

Vi i lokalsamfundet kan med rette være stolte af dette projekt som er gennemført i samarbejde imellem slagelse kommune, embedsfolk og lokale ildsjæle. HUSET er for alle lige fra den lille lokale sy/strikkeklub over Lokalråd, fritidsklubben Stjernen til idrætsklubben, alle er velkomne til at bruge HUSET.

På denne side  finder du en række links , hvor du kan kan følge Stillinge fritids og kulturhus inden arbejdsgruppen indkaldte til den første generalforsamling.

Historie om Stillinge “HUSET”

Kort fortalt

Her kan du læse en fortælling om Stillinge fritids- og kulturhus, også kaldet “HUSET”. Læs mere her

Første spadestik

Det var en stor dag for Stillinge og Lokalrådet da det første spadestik til “HUSET” – Fritids og kulturhuset i Stillinge, blev taget onsdag den 2. marts 2011.
Det var formanden for kultur og fritidsudvalget Ebbe Jens Ahlgren der med god hjælp af 2 elever fra Stillinge Skole, startede gravearbejdet.
Du kan læse artikel fra Sjællands Tidende
Du kan læse artikel fra Din by 
Du kan læse artikel fra  Uge Nyt 
Du kan se levende billeder på 24-Slagelse

Gratis internet i “HUSET”

Vores lokale “Computer-Problemer” har indgået en aftale med Stillingehallens bestyrelse om at opsætte en antennemast på hallens gavl, som skal anvendes til hurtig Fiber internetforbindelse i lokalområdet.
Aftalen indebærer også at Hallen og det nye Fritids og Kulturhus  “HUSET” får leveret gratis internetforbindelse.
Læs mere i Internetbrochuren

Tegninger over HUSET

Her kan du se tegningerne (pdf) over Stillinge fritids og kulturhus. Huset er i 2 plan. 1.sal indrettes til ungdomsklubben Stjernen.

Stueplan
1.Sal plan
Facader

Billeder fra Stillinge fritids og kulturhus

Her finde du en række billeder gennem tiden fra Stillinge fritids og kulturhus

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *